Regeltechniek

20150210_120049Meet- en regeltechniek

Een soms onzichtbaar, maar daardoor niet minder belangrijk aspect in gebouwtechniek is de meet- en regeltechniek. Van algemene en specifieke techniek in het productieproces tot comfort op de werkvloer. De vraag naar kennis op dit vlak neemt steeds meer toe, mede door strengere eisen die gesteld worden aan productiegroei, kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu.

Van oudsher is de heer Grabijn een meet- en regeltechnicus voor de klimaatbeheersing en verwarming. Hij is opgeleid tot Priva Certified Engineer en met zijn gedegen kennis en ervaring kan hij zorg dragen voor de beste afstelling van uw installaties. Elke gewenste regeling vrij geprogrammeerd worden naar de wensen van de klant en zo dat het optimaal omgaat met de energie en dus kostenbesparend is.

 


(Regeltechnische installatie Brede School te Ilpendam)


ECONOMISCH VOORDEEL

Een goed ge├źngineerde en geregelde installatie kan veel geld besparen. Bij ons staat de terugverdientijd evenredig centraal met het rendement. Er wordt per omgeving gekeken naar de benodigde hoeveelheid warmte of koeling, luchtvochtigheid, lucht- en waterkwaliteit. Rebra kan u helpen bij het ontwerp, de inrichting, de afstelling en het onderhoud van uw meet- en regeltechnische installaties.

ONZE SPEERPUNTEN

  • Comfort en rendement gaan hand in hand
  • Duidelijke taal
  • Afspraak = Afspraak